Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Avelgem

Kriki zkt Boer(in) Avelgem: dag 3


De kleuters kwamen te weten dat niet alle groenten en fruit bij ons genoeg warmte en zonlicht krijgen om te groeien. Maar de mens heeft daar iets erg handig op gevonden : De serre! Dus maakten wij onze eigen mini-versie. Het lager maakte een heuse maquette van hun ideale moestuin, wat een mooie creaties! Nadien deden we waar iedereen al 2,5 dagen naar uitkijkt...

Kriki zkt. Boer(in): dag 3

De kleuters kwamen te weten dat niet alle groenten en fruit bij ons genoeg warmte en zonlicht krijgen om te groeien. Maar de mens heeft daar iets erg handig op gevonden : De serre! Dus maakten wij onze eigen mini-versie.

Het lager maakte een heuse maquette van hun ideale moestuin, wat een mooie creaties!

Deze namiddag gingen we met z’n allen op bezoek op een echte boerderij. Om ons zo goed mogelijk voor te bereiden, leerden we hoe we een koe moeten melken. In de namiddag gingen we op bezoek naar de schoolhoeve Axelwalle en konden we zien hoe een machine de koeien melkt! Amai, dat ging snel! Ook konden we eens zien wat een kip, een konijn, vogel, hamster, … zo allemaal nodig hebben. Wat een gekke beestenboel daar! We zijn bijna klaar om een echte boer(in) te worden ;-)

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden