Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Eine

Op safari Eine


Ga je mee op safari?

Op safari

Samen gaan we op safari! 

We starten onze dagen met een leuk safarilied als kampdans of verzamellied. We leven ons goed uit om de dag fris te kunnen starten. Ook Kriki is terug van de partij en samen beleven we de leukste avonturen! 

De eerste dag ontdekken we samen al heel wat dieren en komen we te weten hoe we leuke Afrikaanse hutjes kunnen knutselen. Kriki weet hier alles van want hij had in zijn hutje onverwachts bezoek....
Op dinsdag maken we een mooie verrekijker. Wist je dat we zo de dieren veel beter kunnen spotten vanuit de verte? Heeeeeel stilletjes want zo maken we ze zeker niet bang! Kriki heeft ondertussen al heel wat vrienden gemaakt maar ze zitten met een groot probleem.... Er komt een circusdirecteur naar de savanne. Hij wil dat de dieren meespelen in het circus maar daar hebben de dieren niet veel zijn in!
Op woensdag proberen we zelf de mooiste safaridieren in elkaar te knutselen. Misschien wel een blauwe leeuw, een groene giraf of een rode olifant?? Op deze dag zal Kriki zijn dierenvrienden proberen helpen en ervoor zorgen dat de circusdirecteur helemaal niet in de savanne wil blijven. Zou het ze lukken?
Op de voorlaatste dag van het kamp maken we een sierlijke sissende slang. Brrr ben jij ook een beetje bang van slangen? De circusdirecteur alvast wel! Ook benieuwd hoe het verhaal afloopt? Jullie kleine spruit heeft vast antwoorden op al jullie vragen!
Op de laatste dag verdiepen we ons in de Afrikaanse cultuur. We maken mooie en kleurrijke muziekinstrumenten en knutselen een Afrikaanse ketting. 

Benieuwd hoe jullie kinderen het doen op kamp? Neem maar een kijkje in onze foto's die je via de onderstaande link kunt terugvinden. Veel kijkplezier!! 

https://www.flickr.com/gp/189375394@N08/ajHPSK

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden