Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Avelgem

Feest in Rio: maandag en dinsdag


We starten onze week opnieuw met een verhaal. Kriki neemt het vliegtuig naar het carnavalsfeest in Rio, maar komt per ongeluk in de jungle terecht... Als dat maar goed komt!

Feest in Rio

We beginnen onze week met een verhaal over Kriki, die het vliegtuig neemt naar Rio om er het carnavalsfeest bij te wonen. Maar zijn tocht verloopt niet helemaal zoals hij het gepland heeft... Op dag 1 komt hij per ongeluk in de jungle terecht! We leven de hele week met Kriki en zijn avonturen mee, dus maandag werd een dag vol dieren en tropische planten! Jungleyoga, dierenmaskers, dieren uit WC-rolletjes en tropische spelletjes: niets was ons te gek!

Sprak je oogappel op dinsdagavond vloeiend Braziliaans? Dat is normaal! We leerden meezingen met een Braziliaans kinderliedje en hoorden allerlei weetjes over dit land. We zetten onze dag verder met het knutselen van vrolijke maskers en kleurrijke papegaaien. Na een heerlijke maaltijd zijn we klaar voor het reuzeganzenbord vol spannende opdrachten! We sluiten deze zalige tweede kampdag af met een heus toneelstuk. Pret gegarandeerd!

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden