Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
  • by: [:swvar:text:275:]
  • [:swvar:option:90:] [:swvar:option:89:], [:swvar:option:91:]
  • Category: Waregem

Tour de France Waregem Biezebos


Vandaag komen we aan in Frankrijk!

Tour de France

Samen op reis naar Frankrijk: spannend! We vlogen er tijdens deze korte week meteen in met een verhaaltje over Kriki zijn Franse avonturen. We leerden elkaar kennen en begonnen met schilderen aan onze creadoos: we maakten een wondermooi schilderspaneel. Na het groot spel in de namiddag keerden we heerlijk rustig naar huis na het zen-spel. 

Op dinsdag vlogen we er meteen in met knutselen: vandaag maken we een kroon! Deze zal je kleine spruit zeker herkennen uit het verhaal van Kriki. Na een spannende memory en balspelletjes is het al tijd om naar huis te gaan... Op woensdag maakten we een koersfiets. Geen reuzegrote, maar wel minstens even mooi. We zijn al bijna klaar voor de Tour! Na een estafette en een zoektocht is donderdag al aangebroken. 

De tijd vliegt als het leuk is! Op donderdag verkennen we de vijver van Monet. Je kleine spruit gaat gegarandeerd als kunstkenner naar huis. Na een spannende estafette is het aan vrijdag om de fakkel over te nemen. Deze beginnen we met - hoe kan het ook anders- de Eiffeltoren. Hét symbool van Frankrijk staat binnenkort bij jou thuis! Na een spannend parcours is het al tijd om afscheid te nemen... Wat was dat een mooie reis! Vond je oogappel het leuk? Geef ons dan een duimpje omhoog op Facebook. Dankjewel!

Foto's van deze week kan je hier terugvinden: https://flic.kr/s/aHsmPqvbGS

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden