Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Kom je mee op kriebelkamp?

Kriebelkampen? Dat zijn kampen waarop je geweldige avonturen beleeft. Kom je mee ons kampaanbod ontdekken? We hebben voor ieder wat wils!
Klik hierboven op het kamp van jouw keuze en ontdek waar en wanneer ze doorgaan.

NIEUW! Peuterkampen

Is je kind tussen de 2 en 3,5 jaar en ben je op zoek naar een gezellig knus kamp helemaal op hun maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze kamplocaties zijn er snuister en ontdekkingshoekjes waar de kleuters mogen spelen, experimenteren en hun creativiteit de vrije loop mogen laten gaan. Er worden ook creatieve activiteiten georganiseerd in kleine groepjes zodat er meer aandacht naar het kind en zijn ontwikkeling gaat. Door de dag heen worden er fijn en grof motorische activiteiten aangeboden via zelf ontworpen kleuterboxen. Op deze kampen zijn tuutjes, knuffels en pampers toegelaten!

We voorzien ook steeds een "slaapklasje" waar de kinderen na de boterhammen een dutje kunnen doen. Een perfecte voorbereiding op de schoolwerking! Er zal ook steeds een begeleider met pedagogisch diploma (in opleiding) aanwezig zijn.

Creatieve themakampen

Dit zijn de kriebelkampen zoals je ze - misschien - al kent. Dit aanbod zal plaatsvinden in de 'koudere maanden', dus in de krokus- , herfst- en kerstvakantie.
Hier spelen en knutselen we erop los met kinderen tussen 3 en 10 jaar oud. Deze creatieve themakampen starten elke dag met een kampdans in thema en een verhaal eveneens in thema. Het verhaal is de rode draad doorheen de dag vol knutsel- en spelplezier. Op deze kampen zetten we in op ieders talent en zorgen we voor een warm nest voor elk kind.

Creatieve buitenspeelkampen

Bij deze kampen ligt de nadruk op buitenspelen. Het verhaal dient hier om de dag op een rustige manier te starten. Wij voorzien 2 keer per week een knutselactiviteit, aangepast aan het thema.

Natuurkampen

Ga mee op een ontdekkingsreis in en over de natuur! Hierbij onderzoeken we elke dag een ander facet van de natuur. Denk maar aan insecten, bomen, vogels, waterdieren en nog veel meer! Dit kamp is geschikt voor jonge avonturiers die verzot zijn op de natuur en die daar maar geen genoeg krijgen! Vanaf 1ste leerjaar en tot 12 jaar.

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2024 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden