Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Inschrijven voor de zomerschool/zomderkriebels? Klik hier

Vind je hieronder het antwoord op jouw vraag niet?

Wanneer zijn er Kriebelkampen?
Tijdens elke schoolvakantie zijn er Kriebelkampen. Zowel kerst, krokus, pasen, zomer als herfst. Maar OPGELET: niet tijdens elke periode is er op elke kamplocatie een kamp. Het volledige kampaanbod van een werkjaar (januari t.e.m. december), wordt telkens in november van het voorafgaande jaar op deze site gepubliceerd. Vanaf die datum is ook inschrijven mogelijk. De verschillende kampen checken? Dat kan via de knop 'Zoek kamp', rechts bovenaan de websitepagina. Blijf op de hoogte via onze sociale.
Wil je te weten komen wanneer en waar er kampen zijn? Doorzoek dan de inschrijvingspagina onder 'zoek kamp' of neem een kijkje onder 'kamplocaties'.
Welke Kriebelkampen zijn er?
Het aanbod bestaat uit Creatieve Themakampen, Creatieve Buitenspeelkampen, Natuurkampen en Peuterkampen. Telkens is er een ander thema waarin de Kriebelkampen worden ondergedompeld. Op deze kampen is het de bedoeling dat je jou eigen lunchpakket voorziet.
Een overzicht van alle verschillende kampthema's vind je op de de subpagina 'Kampen'.
Hoe gaat de groepsverdeling op kamp in zijn werk?
Wil je oogappel graag met zijn broertje/zusje of vriendje in dezelfde groep? Geen zorgen, dat is geen enkel probleem. We verdelen de volledige groep graag onder per leeftijdscategorie, maar dit blijft flexibel. Wie graag samen wil blijven, meldt dit best op maandagochtend aan de monitoren op kamp.
Zo weten de monitoren welke kindjes liefst samen willen blijven. Zelfs indien de kinderen in een aparte leeftijdsgroep zitten, zullen ze vaak in hetzelfde lokaal vertoeven. We werken dan bijvoorbeeld in groepjes aan een verschillend knutselwerkje. Zo kunnen we onze activiteiten beter afstellen op de specifieke leeftijdscategorie.
Gezinskorting
Onze inschrijvingsmodule verrekend automatisch een korting van 5 euro per kamp vanaf het tweede geboekte kamp per gezin.
Deze cumulatieve korting wordt 'gezinskorting' genoemd. Let wel op: per jaar zal je eerste inschrijving deze korting niet krijgen. Vanaf de tweede inschrijving binnen hetzelfde jaar binnen hetzelfde gezin, zal dit automatisch toegevoegd worden. Naast deze korting is er ook een vroegboekkorting indien je een kamp boekt in de aangegeven vroegboekperiode. Hou onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de verschillende acties.
Hoe boek ik mijn Kriebelkamp?
Kriebelkampen boeken doe je heel vlot en gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke online inschrijvingstool.
Bovenaan deze pagina zie je in het rood 'mijn gezinsaccount'. Wanneer je hierop klikt, wordt er gevraagd om eerst een mailadres en vervolgens enkele gegevens achter te laten. Hiermee wordt jouw gezinsaccount meteen aangemaakt. Nadien kan je via dit account kampen boeken, je fiscale attesten en attesten van de mutualiteit opvragen en je profiel vervolledigen en bekijken.
Hoeveel kost een Kriebelkamp?
De kostprijs van een Kriebelkamp is afhankelijk van de duur van het kamp. Een vijfdaags kamp kost uiteraard meer dan een vierdaags kamp. In de kostprijs zit een heerlijk tussendoortje en drankje. Ook ben je bij ons steeds welkom met een UiTPAS of OK-pas, dan kan je genieten van een uitzonderlijk tarief. Contacteer ons hiervoor met behulp van de 'Contactpagina' op onze site.
Je kan je betaling steeds spreiden. Je krijgt bij je inschrijving een gepersonaliseerde gestructureerde mededeling als je niet voor 'meteen online betalen' kiest. Zolang je deze specifieke gestructureerde mededeling bij elke betaling gebruikt, komt je betaling steeds op jouw account terecht. Deze gespreide overschrijvingen kan je overmaken op het rekeningnummer van 'Kriebelkampen' BE24 7360 5574 3338. OPGELET: een inschrijving is pas definitief geldig als het volledige bedrag werd betaald.
Krijg ik een attest mutualiteit?
Na elk kamp heeft u recht op een attest voor de mutualiteiten. Dit attest wordt automatisch na afloop van het kamp doorgestuurd naar het opgegeven mailadres. Je kan dit bovendien altijd terugvinden op je persoonlijke profiel.
Je kan een attest van kampdeelname indienen bij jouw mutualiteit zodat je een gedeeltelijke teruggave van het inschrijvingsgeld krijgt.
Ik heb betaald. En nu?
Betalingen die meteen worden uitgevoerd worden automatisch geregistreerd. Betalingen die gespreid worden of op een later tijdstip per overschrijving worden betaald worden wekelijks ingelezen in ons systeem. Van zodra jouw betaling werd geregistreerd krijg je een mailtje met 'bevestiging van betaling'.
Indien een kamp -na inschrijving- na een tijdje niet (volledig) werd betaald, ontvang je automatisch een herinneringsmailtje. Het kan echter zijn dat een herinneringsmail jouw betaling kruist. Dan mag je de herinnering uiteraard negeren en wensen we ons alvast te excuseren voor het ongemak. Indien een inschrijving gebeurt op heel korte termijn voor aanvang van een kamp, worden herinneringsmailtjes vlugger uitgestuurd. Een inschrijving is immers pas geldig wanneer het volledige bedrag werd betaald.
Mijn kind op de foto?
Om jouw rechten in verband met privacy te respecteren, krijg je bij het inschrijven de vraag 'of jouw kind op de foto mag'. We maken tijdens elk kamp op onze Facebookpagina een mapje met foto's aan zodat (groot)ouders op die manier kunnen meegenieten. We houden hierbij altijd rekening met het feit of uw kind wel/niet op de foto mag.
Op de facebookpagina van 'Kriebelkampen' kan je de verschillende mapjes met foto's van kampenperiodes en -locaties terugvinden.
Voor wie zijn de Kriebelkampen?
Kriebelkampen zijn er voor alle kinderen van 2 tot 12 jaar, maar graag enkel kinderen die pampervrij zijn, uitgezonderd de peuters op onze peuterkampen. Uitzonderlingen i.v.m. leeftijd zijn steeds mogelijk, gelieve dan via mail contact met ons op te nemen. Alle kinderen zijn welkom; ongeacht gender of beperking!
Is er bepaalde info die, in het kader van de goede werking van het kamp, noodzakelijk is om weten? Vul dan zeker uw gezinsaccount volledig aan of contacteer ons met uw vragen, wensen of opmerkingen via info@kriebelkampen.com (Joyce)
Zijn er kortingen op de tarieven?
Er zijn verschillende kortingen mogelijk. Zo hebben we gezins- en vroegboekkorting. Je kan bovendien ook inschrijven met een OK-pas of UiTPAS met kansentarief, op aanvraag via info@kriebelkampen.com.
Je krijgt automatisch een korting van 5 euro vanaf het tweede geboekte kamp binnen hetzelfde gezin. Bovendien heb je ook recht op een vroegboekkorting, na lancering van ons nieuw aanbod (vanaf november tot januari). Om in te schrijven met een UiTPAS (met kansentarief) of OK-pas stuur je voorafgaand aan de inschrijving een mail naar info@kriebelkampen.com met daarin het nummer van de kortingspas en het kamp waarvoor je wenst in te schrijven. Alle kortingen zijn cumuleerbaar.
Krijg ik fiscaal attest?
Na afloop van elk kamp wordt een fiscaal attest automatisch verstuurd naar het opgegeven mailadres. Deze blijven ook steeds raadpleegbaar op jouw profiel, samen met het attest voor de mutualiteit.
Dien dit fiscaal attest in bij uw belastingaangifte om fiscaal voordeel te genieten.
Ik moet mijn kamp annuleren. Wat nu?
Je kan je kamp annuleren om verschillende redenen. Dit kan enkel door contact met ons op te nemen via info@kriebelkampen.com. Bekijk de voorwaarden voor terugbetalingen hieronder.
Enkel met een geldig ziektebriefje kunnen we een terugbetaling van het kamp uitvoeren, met een maximumbedrag van 20 euro per niet-aanwezige kampdag. Je kan er echter altijd voor kiezen om het volledige bedrag van de inschrijving te verschuiven naar jouw spaarpotje. Deze spaarpot hangt aan jouw profiel vast en het bedrag zal automatisch ingezet worden wanneer je een volgende boeking maakt binnen hetzelfde gezin. Is er geen ziektebriefje? Dan kunnen we geen terugbetaling doen. Uitzonderlijke omstandigheden? Contacteer Joyce via info@kriebelkampen.com en we kijken samen wat we voor u kunnen doen.

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2024 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden