Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount

Vind je hieronder het antwoord op jouw vraag niet?

Wanneer zijn er Kriebelkampen?
Tijdens elke schoolvakantie zijn er Kriebelkampen. Zowel kerst, krokus, pasen, zomer als herfst. Echter; niet op elke kamplocatie is er telkens een kamp. Het volledige kampaanbod van een werkjaar (januari t.e.m. december), wordt telkens op uiterlijk 1 november van het voorafgaande jaar op deze site gepubliceerd. Vanaf die datum is ook inschrijven mogelijk.
Wil je te weten komen wanneer en waar er kampen zijn? Doorzoek dan de inschrijvingspagina onder 'zoek kamp' of neem een kijkje onder 'kamplocaties'.
Welke Kriebelkampen zijn er?
Elke andere vakantie is er een ander thema waarin de Kriebelkampen worden ondergedompeld. Afhankelijk van de locatie is een warme maaltijd of een broodjeslunch inbegrepen in de prijs. Op enkele locaties moet er zelf een lunchpakket voorzien worden.
Een overzicht van alle verschillende kampthema's vind je op de inschrijvingspagina.
Hoe gaat de groepsverdeling op kamp in zijn werk?
Wil je oogappel graag met zijn broertje/zusje of vriendje in dezelfde groep? Geen zorgen, dat is geen enkel probleem. We verdelen de volledige groep graag onder per leeftijdscategorie, maar dit blijft flexibel. Wie graag samen wil blijven, meldt dit best op maandagochtend aan de monitoren op kamp.
Zo weten de monitoren welke kindjes samen willen blijven. Zelfs indien de kinderen in een aparte leeftijdsgroep zitten, zullen ze vaak in hetzelfde lokaal vertoeven. Ze werken dan bijvoorbeeld in groepjes aan een verschillend knutselwerkje. Zo kunnen we onze activiteiten beter afstellen op de specifieke leeftijdscategorie.
Waar zijn er Kriebelkampen?
Zowel in West- als Oost-Vlaanderen organiseren we Kriebelkampen. Een overzicht van alle locaties vind je terug onder de subpagina 'kampen' onder 'kamplocaties'.
We organiseren Kriebelkampen in Ronse, Waregem, Oudenaarde (Eine en Leupegem), Avelgem, Gavere (Asper, Dikkelvenne, Semmerzake), Zwalm, Marke, Gent, Maarkedal en Kruishoutem. Opgelet: in Gent, Dikkelvenne, Beerse, Oud-Heverlee, Kapelle-op-den-bos en Semmerzake is er 's middags geen warme maaltijd of broodjeslunch voorzien (de kostprijs van deze kampen ligt hierdoor lager) - kinderen dienen een lunchpakket mee te brengen.
Hoeveel kost een Kriebelkamp?
De kostprijs van een Kriebelkamp is afhankelijk van de duur van het kamp. Een vijfdaags kamp kost uiteraard meer dan een driedaags kamp. Maar ook de locatie speelt een rol, want we bieden niet overal een warme maaltijd of broodjeslunch aan. Bovendien ben je bij ons ook welkom met een UiTPAS of OK-pas!
Je kan je betaling ten allen tijde spreiden. Je krijgt bij je inschrijving een gepersonaliseerde gestructureerde mededeling wanneer je niet voor meteen online betalen kiest. Zolang je deze bij elke betaling gebruikt, komt je betaling steeds op jouw account terecht. Deze gespreide overschrijvingen kan je overmaken op BE24 7360 5574 3338.
Krijg ik een attest mutualiteit?
Na elk kamp heeft u recht op een attest voor de mutualiteiten. Dit attest wordt automatisch na afloop van het kamp doorgestuurd naar het opgegeven mailadres. Je kan dit bovendien blijvend raadplegen op je profiel.
U kan een attest van kampdeelname indienen bij uw mutualiteit zodat u een gedeeltelijke teruggave van het inschrijvingsgeld krijgt.
Ik heb betaald. En nu?
Betalingen worden wekelijks ingelezen in ons systeem. Van zodra jouw betaling werd geregistreerd krijg je een mailtje met 'bevestiging van betaling'.
Indien een kamp -na inschrijving- na een tijdje niet werd betaald, ontvang je automatisch een herinneringsmailtje. Het kan evenwel zijn dat een herinneringsmail jouw betaling kruist. Dan mag je de herinnering uiteraard negeren en excuseren we ons alvast voor het ongemak. Indien een inschrijving gebeurt vlak voor aanvang van een kamp, worden herinneringsmailtjes vlugger uitgestuurd. Let op! Een inschrijving is pas definitief na de betaling van het volledige verschuldigde bedrag.
Voor wie zijn de Kriebelkampen?
Kriebelkampen zijn er voor alle kinderen van 3 tot 10 jaar. Onze animatoren zijn evenwel geen kinderverzorg(st)ers, dus graag enkel kinderen die pampervrij zijn. Dit jaar breiden we onze werking uit met tienerkampen. Hier zijn kinderen welkom van 10 t.e.m. 14 jaar. Uitzonderlingen i.v.m. leeftijd zijn steeds mogelijk, gelieve dan via mail contact met ons op te nemen. Alle kinderen zijn welkom; ongeacht gender of beperking!
Is er bepaalde info die, in het kader van de goede werking van het kamp, noodzakelijk is om weten? Vul dan zeker uw gezinsaccount volledig aan of contacteer ons met uw vragen, wensen via info@kriebelkampen.com
Zijn er kortingen op de tarieven?
Er zijn verschillende kortingen mogelijk. Zo hebben we de school-, gezins- en vroegboekkorting. Je kan bovendien ook inschrijven met een OK-pas of UiTPAS, op aanvraag via info@kriebelkampen.com.
Indien uw kind naar school gaat op de kamplocatie dan impliceert dit een directe korting van 5 euro per kamp. Bovendien krijgt u automatisch een korting van 5 euro vanaf het tweede geboekte kamp binnen hetzelfde gezin. Tenslotte kan u ook korting krijgen indien u boekt tijdens de vroegboekperiode, die loopt van november tot midden januari. Voor het inschrijven met een UiTPAS of OK-pas stuur je voor de inschrijving een mail naar info@kriebelkampen.com met daarin het nummer van de kortingspas en het kamp waarvoor je wenst in te schrijven. Alle kortingen zijn cumuleerbaar.
Krijg ik fiscaal attest?
Na afloop van elk kamp wordt een fiscaal attest automatisch verstuurd naar het opgegeven mailadres. Deze blijven ook steeds raadpleegbaar op jouw profiel, samen met het attest voor de mutualiteit. OPGELET: Voor de kampen gevolgd in 2019 zou je ondertussen de fiscale attesten via mail moeten ontvangen hebben. Is dat niet het geval of is het attest foutief opgesteld; neem dan zeker contact met ons op.
Dien dit fiscaal attest in bij uw belastingaangifte om fiscaal voordeel te genieten.
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden