Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Inschrijven voor de zomerschool/zomderkriebels? Klik hier

Missie en visie

Kriebelkampen, dat zijn op maat uitgewerkte kampen met een gevarieerd en gedifferentieerd activiteitenaanbod. Onze 2 pijlers: creativiteit en fantasie.

Onze monitoren laten kinderen creëren en experimenteren. Ze nemen hen mee op sleeptouw in hun eigen avontuur en fantasie.
Elk kind kan zijn wie het is en krijgt de ruimte zijn 'eigen ding' te doen. We durven loslaten wat ‘zou moeten zijn’ en gaan mee in de opportuniteiten van het moment. We willen kinderen leren dat de weg naar een resultaat even belangrijk is als het resultaat, én dat we vaak met elkaar moeten samenwerken of elkaar moeten helpen om iets te bereiken.

Op deze manier willen wij écht gaan voor kwalitatieve kampen, waarvoor kinderen 's morgens staan te springen en 's avonds met een glimlach kunnen opgehaald worden.

Meer dan kampen alleen

Onze Kriebelkampen zijn een deelwerking van Creafant vzw uit Oudenaarde (Leupegem), sinds 2016 door de Vlaamse Overheid erkend als landelijk georganiseerde jeugdvereniging. 

Bij ons kan je bijgevolg niet alleen terecht voor creatieve en leerrijke kampen maar ook voor heel wat workshops en theatervoorstellingen (Compagnie De Kroon). Ben je nog op zoek voor een leuke activiteit in je stad, gemeente, school of vrijetijdswerking? Contacteer ons vrijblijvend op info@creafant.be!

‘De Kroon’ is het theatercollectief van Creafant vzw. Sinds 2013 ontwikkelen en brengen we familie-, school- & Sinterklaastheater in gans Vlaanderen. Check voor dat laatste zeker eens onze website van SintTV (www.sinttv.be)!

Met onze succesproductie ‘ULE, ik was veertien in 1914’, plaatsten we onze theatercompagnie definitief op de kaart van de Vlaamse Cultuur- en Gemeenschapscentra. Vervolgproducties als “De Dromenzuiger van Opa Pluizebol” (2016), “Mariken” (2018) en "De KnetterKwabMachine (2019) stonden meteen stevig in de startblokken en worden tientallen keren per jaar geprogrammeerd, zowel in familie- als schoolverband. Meer weten? 
Mail naar jan@theaterdekroon.be voor alle info m.b.t. onze theatervoorstellingen die we bij u komen spelen.

Ons team

Kriebelkampen, dat zijn Annemie, Elodie, Haike, Jan, Joyce & Leen. Elk heeft zijn specifiek werkgebied. Je kan ons terugvinden aan onze bureaus in Leupegem (Oudenaarde) of aan het werk in onze loods te Waregem... tenzij we op kampbezoek zijn natuurlijk!

Informatie nodig ? Dan is er één adres: info@kriebelkampen.com! Informatie over onze monitorenwerking? Mail dan naar  elodie@creafant.be.

Maar… ook vele freelancers en meer dan 300 vrijwilligers/monitoren/coördinatoren maken deel uit van ons Kriebelteam. Samen gaan we elke dag aan de slag om al onze projecten Creafantastisch uit te werken. Ons team is er echt één uit de duizend en bestaat stuk voor stuk uit creatieve duizendpoten met een groot hart voor kinderen!

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2024 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden