Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Inschrijven voor de zomerschool/zomderkriebels? Klik hier

Een hart voor elk kind

Onze Kriebelkampmonitoren zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor kinderen. Heel wat onder hen hebben al ruime ervaring met het geven van kampen. Anderen zetten hun eerste stappen in het jeugdwerk en wij helpen hen graag daarin te groeien. Na afloop gaat iedereen met een zakje 'levenswijsheid' naar huis. Voorafgaand aan elke kampweek komt het team van elke locatie meermaals samen om het kamp en alle activiteiten voor te bereiden of de locatie kampklaar te maken. 

Elk kamp heeft zijn kampverantwoordelijke, uw aanspreekpunt voor het melden van tips en complimentjes. Spreek hen gerust aan bij het brengen of ophalen van uw oogappel om te vernemen hoe de dag is geweest.

  • Onze monitoren zijn minimum 16 jaar oud
  • Onze monitoren worden begeleid door onze coördinatoren
  • Ze maken graag tijd voor een praatje met de ouders
  • Elk kamp heeft een kampverantwoordelijke waarbij u terecht kan met al uw vragen

Zelf monitor worden?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die de unieke gave hebben om kleuters, kinderen en jongeren te stimuleren in creativiteit en fantasie. Op zoek naar een leuke vakantiehobby? Zin om je als begeleider van workshops of kampen te engageren? 

Aarzel dan vooral niet en word deel van ons team! Hieronder kan je je registreren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@kriebelkampen.com voor meer informatie!

 

Wist je dat?

Wij sinds 2024 ook monitorencursussen aanbieden? In september 2023 hadden we ons eerste monitorenweekend waar we inspeelden op de talenten van de deelnemers. Alle deelnemers kregen een heleboel tips en tricks mee om aan de slag te gaan met de kinderen op kamp. Bovendien leerden ze hun eigen talenten en die van de mede-deelnemers kennen. Op zo een weekend werken we ook aan het versterken van de groepsgeest zodat de monitoren leren samenwerken. 

In 2023 organiseerde we ook al 2 EHBO-cursussen en de 3de komt er al snel aan. Interesse? Mail gerust naar elodie@creafant.be

Belangrijke data in de toekomst: 

- 8-12/05/24: vormingsweekend deel 1

- 6-8/09/24: vormingsweekend deel 2

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2024 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden