Kriebelkampen
Gemakkelijk jouw gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount
Ben je een animator bij Kriebelkampen? Meld je dan aan bij mijn monitorenaccount

Een hart voor elk kind

Onze Kriebelkampmonitoren zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor kinderen. Heel wat onder hen hebben al ruime ervaring met het geven van kampen. Anderen zetten hun eerste stappen in het jeugdwerk en wij helpen hen graag daarin te groeien. Na afloop gaat iedereen met een zakje 'levenswijsheid' naar huis. Voorafgaand aan elke kampweek komt het team van elke locatie meermaals samen om het kamp en alle activiteiten voor te bereiden of de locatie kampklaar te maken. 

Elk kamp heeft zijn kampverantwoordelijke, uw aanspreekpunt voor het melden van tips en complimentjes. Spreek hen gerust aan bij het brengen of ophalen van uw oogappel om te vernemen hoe de dag is geweest.

  • Onze monitoren zijn minimum 16 jaar oud
  • Onze monitoren worden begeleid door onze co√∂rdinatoren
  • Ze maken graag tijd voor een praatje met de ouders
  • Elk kamp heeft een kampverantwoordelijke waarbij u terecht kan met al uw vragen

Zelf monitor worden?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die de unieke gave hebben om kleuters, kinderen en jongeren te stimuleren in creativiteit en fantasie. Op zoek naar een leuke vakantiehobby? Zin om je als begeleider van workshops of kampen te engageren? 

Aarzel dan vooral niet en word deel van ons team! Hieronder kan je je registreren. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@kriebelkampen.com voor meer informatie!

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden