Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount

Een hart voor elk kind

Onze Kriebelkampmonitoren zijn stuk voor stuk mensen met een groot hart voor kinderen. Heel wat onder hen hebben al ruime ervaring met het geven van kampen.  Anderen zetten hun eerste stappen in het jeugdwerk en wij helpen hen graag daarin te groeien. Voorafgaand aan elke kampweek komt het team van elke locatie meermaals samen om het kamp en alle activiteiten voor te bereiden of de locatie kampklaar te maken. 

Onze ploeg monitoren is erg divers. Ze zijn minstens 16 jaar en studeren in een pedagogische richting en/of hebben een attest van animator in het jeugdwerk op zak en/of studeren verder als (kleuter)onderwijzer of zijn reeds jaren werkzaam in het jeugdwerk, onderwijs, enz.  Na afloop van elk kamp is hun ‘rugzakje met levenswijsheid’ opnieuw ferm bijgevuld. 

Elk kamp heeft zijn kampverantwoordelijke, uw aanspreekpunt voor het melden van tips en complimentjes. Spreek hen gerust aan bij het brengen of ophalen van uw oogappel om te vernemen hoe de dag is geweest. 

De Kriebelkampmonitoren worden ondersteund door onze coördinatoren waarop ze steeds een beroep kunnen doen. Samen vormen we een hecht ervaren team dat klaarstaat om er telkens een onvergetelijke vakantie van te maken.   

  • Onze monitoren zijn minimum 16 jaar oud
  • Onze monitoren worden begeleid door onze coördinatoren
  • Ze maken graag tijd voor een praatje met de ouders
  • Elk kamp heeft een kampverantwoordelijke waarbij u terecht kan met al uw vragen

Zelf monitor worden?

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste mensen die de unieke gave hebben om kleuters, kinderen en jongeren te stimuleren in creativiteit en fantasie. Op zoek naar een leuke vakantiehobby? Zin om je als begeleider van workshops of kampen te engageren? 

Aarzel dan vooral niet en neem contact op via info@kriebelkampen.com voor meer informatie over inhoud, periode en vergoeding! 

De documenten m.b.t. onze informatieplicht kan je via mail bekomen.
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden