Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount

Inschrijven

Inschrijven voor onze kampen gebeurt online. Dankzij onze gloednieuwe inschrijvingsmodule gaat dit makkelijker en vlotter dan voorheen.  

Ondervindt u toch problemen? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel om uitleg te vragen.

Lees eerst even dit...

Stappenplan bij online inschrijving
Onze inschrijvingsmodule steekt in een volledig nieuw jasje waardoor inschrijven voor een kamp makkelijker is dan voordien.
Druk op de knop 'zoek kamp' rechtsboven deze pagina. Je komt automatisch op onze inschrijvingspagina terecht.
  • Klik op het gewenste kamp. Eerst worden enkele basisgegevens opgevraagd.
  • Registreer je kind door voor- en familienaam te noteren, alsook de geboortedatum.
  • Als u vervolgens op 'Kind toevoegen' drukt, is uw oogappel meteen ingeschreven voor het kamp.
  • U kan er nu voor kiezen om de familieaccount verder aan te vullen of om nog een kamp aan uw verlanglijstje toe te voegen.
  • Eenmaal alle kampen geselecteerd, krijgt u een overzicht met het te betalen bedrag. Dit kan u op onze rekening overschrijven met de gestructureerde mededeling.
Privacy
Om uw rechten in verband met privacy te respecteren, krijgen alle kinderen op kamp een button opgespeld. Wie graag op de foto staat, krijgt een groene button en wie liever niet op de foto staat, krijgt een rode button. Op die manier is het voor de begeleiders gemakkelijker om hier rekening mee te houden en in orde te zijn met de nieuwe GDPR-wetgeving.
Indien alle kinderen van een bepaalde locatie de toelating kregen om op de foto te staan, passen we dit niet toe.
Helpen jullie ervoor zorgen dat de begeleiders elke avond alle buttons opnieuw ontvangen? Zo kunnen we de buttons telkens opnieuw gebruiken. Alvast bedankt!

Kriebelpas
Voorgaande jaren kon u een Kriebelpas aankopen die, vanaf het derde geboekte kamp, een directe korting van 5 euro per kamp opleverde. Dankzij onze nieuwe inschrijvingsmodule is dit niet langer nodig en krijgt u automatisch een korting van 5 euro per kamp vanaf het tweede geboekte kamp per gezin. De korting verschijnt automatisch in uw betaaloverzicht.

Kansentarief 
Ook met een OK-pas of UiTPAS ben je welkom bij ons! Wens je met dit tarief in te schrijven? Stuur dan een mailtje naar laura@creafant.be met daarin het UiTPAS- of OK-pas nummer van je kind en het kamp waarvoor je hem of haar wenst in te schrijven.

Cash betalen of op afbetaling

Indien u dit wenst kan u ook cash betalen of via een afbetaling. Maak hiervoor een afspraak via info@kriebelkampen.com of  T 055 60 36 90. Een afbetaling kan interessant zijn wanneer u voor meerdere kampen wenst in te schrijven en het bedrag dus oploopt. Wij bekijken graag samen hoe we de betaling zullen spreiden.   

Annulatie

Bij annulatie wegens ziekte of ongeval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald à rato van 20 euro per afwezige dag, mits het voorleggen van een doktersattest. Gelieve een annulatie steeds schriftelijk of via mail (info@kriebelkampen.com) tijdig door te geven aub.
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden