Kriebelkampen
Gemakkelijk alle gegevens terugvinden? Meld je aan bij mijn gezinsaccount

Inschrijven

Inschrijven voor onze kampen gebeurt online. Dankzij onze gloednieuwe inschrijvingsmodule gaat dit makkelijker en vlotter dan voorheen.  
Opgelet: op de locaties Asper, Gent, Dikkelvenne, Kapelle-op-den-bos, Eke en Semmerzake is er GEEN warme maaltijd voorzien (waardoor de kostprijs van deze kampen lager ligt). In alle andere locaties is een warme maaltijd inbegrepen in de prijs.

Ondervindt u toch problemen? Stuur ons dan gerust een mailtje of bel om uitleg te vragen.

Lees eerst even dit...

Stappenplan bij online inschrijving
Onze inschrijvingsmodule steekt in een volledig nieuw jasje waardoor inschrijven voor een kamp makkelijker is dan voordien.
Druk op de knop 'zoek kamp' rechtsboven deze pagina. Je komt automatisch op onze inschrijvingspagina terecht.
  • Klik op het gewenste kamp. Eerst worden enkele basisgegevens opgevraagd.
  • Registreer je kind door voor- en familienaam te noteren, alsook de geboortedatum.
  • Als u vervolgens op 'Kind toevoegen' drukt, is uw oogappel meteen ingeschreven voor het kamp.
  • U kan er nu voor kiezen om de familieaccount verder aan te vullen of om nog een kamp aan uw verlanglijstje toe te voegen.
  • Eenmaal alle kampen geselecteerd, krijgt u een overzicht met het te betalen bedrag. Dit kan u op onze rekening overschrijven met de gestructureerde mededeling.
Privacy
Om uw rechten in verband met privacy te respecteren, krijgen alle kinderen op kamp een button opgespeld. Wie graag op de foto staat, krijgt een groene button en wie liever niet op de foto staat, krijgt een rode button. Op die manier is het voor de begeleiders gemakkelijker om hier rekening mee te houden en in orde te zijn met de nieuwe GDPR-wetgeving.
Indien alle kinderen van een bepaalde locatie de toelating kregen om op de foto te staan, passen we dit niet toe.
Helpen jullie ervoor zorgen dat de begeleiders elke avond alle buttons opnieuw ontvangen? Zo kunnen we de buttons telkens opnieuw gebruiken. Alvast bedankt!

Kriebelpas
Voorgaande jaren kon u een Kriebelpas aankopen die, vanaf het derde geboekte kamp, een directe korting van 5 euro per kamp opleverde. Dankzij onze nieuwe inschrijvingsmodule is dit niet langer nodig en krijgt u automatisch een bijkomende korting van 5 euro per kamp vanaf het derde geboekte kamp. De korting verschijnt automatisch in uw betaaloverzicht.   

Cash betalen of op afbetaling

Indien u dit wenst kan u ook cash betalen of via een afbetaling. Maak hiervoor een afspraak via leen@creafant.be of  T 055 60 36 90. Een afbetaling kan interessant zijn wanneer u voor meerdere kampen wenst in te schrijven en het bedrag dus oploopt.  Wij bekijken graag samen hoe we de betaling zullen spreiden.   

Annulatie

Bij annulatie wegens ziekte of ongeval wordt het inschrijvingsgeld terugbetaald à rato van 20 euro per afwezige dag, mits het voorleggen van een doktersattest. Gelieve een annulatie steeds schriftelijk of via mail (leen@creafant.be) tijdig door te geven aub.
Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 055 60 36 90
Copyright 2018 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden