Kriebelkampen

Natuurkamp

Concept

Ga mee op een ontdekkingsreis in en over de natuur! Hierbij onderzoeken we iedere dag een ander facet van de natuur. Denk hierbij aan insecten, bomen, vogels, waterdieren en nog veel meer!  Dit kamp is geschikt voor jonge avonturiers die verzot zijn op de natuur en die daar maar geen genoeg krijgen

De Kaaihoeve

Het provinciaal natuureducatief centrum in Zwalm is heerlijk om in te vertoeven, daarom is De Kaaihoeve al jaren een kamplocatie bij de Kriebelkampen. Een natuurlijke speelruimte, blotevoetenpad, vogelkijkkastjes en een natuurtuin. Perfect voor vrolijke ravotters!

De Konijnenaarde

Bij de Konijnenaarde in Kluisbergen kan je het avontuur van je leven beleven! Blotevoetenpad, avonturen-bos, speelweide, apenparcours, deathride... En dit alles aan de rand van het Kluisbos. Activiteiten genoeg voor een onvergetelijk kamp!

Bos 't Ename

Dit bos is een erkend natuurreservaat van maar liefst 105 hectare aan speelplezier! We krijgen unieke toegang tot de allerleukste plekjes van het bos en ontdekken er alles over de natuur. Zorg dat je erbij bent!

Bergelen (Wevelgem)

Wij verschuilen ons in het educatief centrum ‘de rand’ beter gekend als “’t neksje”. Hier hebben we een ongerept stuk natuur ter beschikking waar we vol enthousiasme de natuur gaan verkennen. Met een grote vijver, een poel en een bos naast ons valt er alvast veel te beleven! 
 

De Gavers (Harelbeke)

In dit prachtig recreatie domein is er een weelde aan groen en ruimte om te spelen! Ook een zeldzame gast ‘het woudaapje’ is hier te vinden! Hier zullen we dan ook veel bijleren  in en over de natuur! Een mooi laboratorium geeft ons toegang tot de kleinste kriebelbeestje en nog veel meer,..! 

Spei (Leupegem)

Met ‘t speibos’ als achtertuin gaan we ons hier verdiepen in wat we kunnen vinden aan groen materiaal. Dit bos zorgt voor tal van vogel en plantensoorten dit door zijn 38 verschillende boomsoorten en 24 verschillende struiksoorten. Benieuwd wat voor zeldzaamheden we kunnen vinden?.. Twijfel dan niet!


  • Ervaren monitoren met een hart voor kinderen
  • Gratis opvang voor en na
  • Voorzie kledij die vuil mag worden
  • Fiscaal attest en attest mutualiteit verkrijgbaar
Kriebel Lezer

Kriebelkampen Creafant vzw - Leupegemstraat 20 - 9700 Oudenaarde - T 0468 09 71 09 - BTW BE0841.444.118
Copyright 2024 - Privacy en cookies - Algemene voorwaarden